2012. június 12., kedd

A felnőttképzési szerződés




"Azt nem akarjuk beírni!" "Ez problémás, miért kell ezt beírni a felnőttképzési szerződésbe, nem hagyhatjuk ki?" Csak pár reakció a felnőttképzési szerződés tartalmára. :-)
Eddig több mint 160 cég szerzett sikerrel akkreditációt a segítségemmel. A felnőttképzési szerződés az egyik legsarkalatosabb pontja az ellenőrzésnek.

A felnőttképzési szerződést, hogy mit írj bele, nos, megtalálod a felnőttképzési törvény 20. §-ban. A sikeres felnőttképzési szerződés titkának nyitja: a törvényben leírt kötelező tartalom nem opcionálisan választható, hanem kötelező tartalom. 
Persze, el lehet térni a kötelező tartalomtól, akkor érdemes a következményeket is mérlegelni. :-) 

Ügyfeleim már kívülről fújják, a legegyszerűbb és ellenőrzésekre felkészülve a legjobb megoldás, hogy fogod a felnőttképzési törvényt, kikopizod belőle a felnőttképzési szerződést kötelező tartalmának pontjait, egyenként a pontok után kettőspontot teszel és kitöltöd. 
Ellenőrzésként az ellenőrök mikor hálásak nagyon a felnőttképzési szerződéssel kapcsolatban? Erről is lesz szó a következő Informátor számban, amely 2012. június 19-én jelenik meg. 


Pásztor Eszter
Országos Felnőttképzési és
Akkreditációs Szakértő
A következő Informátor szám, hírekkel, újdonságokkal, ötletetekkel megjelenik: 
2012. június 19.