2014. január 9., csütörtök

Miben jobb az új felnőttképzési rendszer



Karácsony napján 15:00 órakor a nagynéném átnyújtotta nekem a baltáját.
A történet a múlt év januárjában kezdődött... 
2007 óta mindig a dobozokba  pakoltuk a műfenyő lábát, az ágakkal és törzzsel együtt. A rendszer tökéletesen működött. 2013. januárjáig. Amikor is valamelyikünk kitalálta, már nem emlékszem, melyikünk, hogy milyen jó ötlet lenne, költözés előtt, a műfenyő lábát külön pakolni a műfenyő dobozától. A másik észkombájn meg egyetértett a korszakalkató gondolattal.
2013. december 22., minden készen áll a karácsonyra. A lakás feldíszítve. Fanatikus karácsonyi dekorozó vagyok. Legkésőbb november elejéig beszerzem az új dekorokat, bőven még azelőtt, hogy megvadult háziasszonyok hordái ellepnék és lecsupaszítanák az üzleteket. 
Délelőtt 10 óra. Kezdem felállítani a műfenyőt. Jobban mondva kezdeném. Nincsen meg a műfenyő talpa.
Innen kezdve az események felgyorsulnak. 

Az új felnőttképzési törvény véleményem szerint 5 területen előremutatóbb, mint a régi szabályozás. Ezt az 5 területet írom le a jövő héten megjelenő Informátorban. Ennek az 5 területnek az ismerete lényeges, hogy el tudd dönteni, merre mész tovább. A szabadpiaci képzések, vagy a felnőttképzési törvény hatálya alá tartozó képzések felé.


Sok tanfolyamot kívánok Neked,


Pásztor Eszter
Országos Felnőttképzési Szakértő


Ui:  az 5 területet, amiben jót hozott Neked az új felnőttképzési rendszer a jövő heti Informátorban írom le. Fontos tisztában lenned a lehetőségekkel, mert így tudsz sikeresen nekivágni a felnőttképzésnek, vagy folytatni és egy újabb szintre emelni az eddigi munkát.