2014. február 27., csütörtök

Új felnőttképzési törvény: új kezdetek, avagy új esetek, amikor nem kell felnőttképzési engedély



A felnőttképzében az új kezdetek most kezdenek látványosak lenni. Az új felnőttképzési törvény új játékszabályokat hozott. Sokan már eldöntötték, merre tovább, felnőttképzési engedéllyel, vagy nélküle és öles léptekkel haladnak az új úton. A felnőttképzési engedélyre felkészítő tanácsadásokon egyre felkészültebb ügyfelekkel találkozom, aminek nagyon örülök. 
Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy több a munkám, mint az időm, ezért így, a blogon, a honlapomon, a hírleveleken, az Informátoron keresztül tudok segíteni Neked is, mint nagyon-nagyon sokaknak, hogy eldönthesd, szükséged van-e a felnőttképzési engedélyre, vagy sem.

Éppen ezért, leírok most Neked egy példát a sok közül, amikor NINCS szükség felnőttképzési engedélyre az új felnőttképzési törvény alapján.
Egy eset a sok közül, amikor nem kell engedély, tehát teljesen szabadpiaci módon oktathatsz jelenleg, a jelenlegi felnőttképzési törvény alapján. 


Klikk ide az esettanulmányért, a felnőttképzési engedély nélküliség előnyeiért és hátrányaiért. 


Az előnyöket és a hátrányokat mérlegelve tudsz dönteni: az új útra felnőttképzési engedéllyel, vagy nélküle indulsz el.
Akármelyik is, folyamatosan informálódj, keresd és olvasd az információkat, mert a jogszabályok. és így, a felnőttképzés, akár napról napra is változhatnak. 
Sok tanfolyamot kívánok Neked, 
Pásztor Eszter
Országos Felnőttképzési Szakértő és Tanácsadó