2013. november 27., szerda

Csodabogárság, Madonna, felnőttképzés



Tiniként visszahúzódó, komplexusokkal teli könyvmoly, egy különc csodabogár voltam. Bulikba és iskolába sem szerettem járni. Középiskola másodiktól az akkori Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskola volt mindennapi kínszenvedésem helyszíne. Nemes egyszerűséggel B.B. Szakbarbárképzőnek hívtam. A jól összeszokott osztálytársaim körében az első hónapban elvágtam magam, amikor kiderült, szeretem Whitney Houston-t, azonban akiért rajongok, az Madonna.
Kiderült, osztálytársaim Whitney Houston-osok. Legott feketelistára kerültem. Az osztályrangsorban utánam, legutolsóként csak a gemkapocs volt.

Nem vagyok sem "született" értékesítő, sem veleszületett "tehetségem" nincs hozzá, sem különlegesen egyedi üzleti érzékem sincs. Ezeket a készségeket felnőttkoromban tanultam meg és csiszolom. Eredmény? Az akkreditációs tanácsadási referencialistám magáért beszél. Ha én, a csöndes csodabogár meg tud tanulni értékesíteni és vállalkozást működtetni, akkor bárki.

Hol tanultam meg eladni? És  mi köze ennek a felnőttképzéshez?
Katt ide a cikk folytatásáért. 


Sok tanfolyamot kívánok Neked,

Pásztor Eszter
Országos Felnőttképzési Szakértő


Ui: elárasztanak e-mailben a kérdések, amit köszönök, hiszen nagyon komoly, lényeges és életbevágó dolgokra mutatnak rá az új akkreditációval, a felnőttképzési engedéllyel kapcsolatban.
Ui2: Jövő szerdán, 2013. dec. 4-én új Informátor, ahol tovább boncolgatom az engedélyt és hogy kinek kell egyáltalán, na meg rengeteg kérdésre is válaszolok. Jövő szerdán új Informátor, ne maradj le róla!