2012. július 25., szerda

Amíg a konkurencia nyaral, addig légy résen és informálódj a készülődő újdonságokról!



Már voltál nyaralni, isteni volt, most ismét az irodában gályázol, párás szemekkel gondolsz vissza a lustulós, lazulós napokra.

Még előtted áll a nyaralás, számolod a napokat, minden idegszálad a naptárban pirossal bekarikázott nyaralási időpontra fókuszál, "csak addig bírjam ki valahogy!" felkiáltással.

Annyi a munka, az előkészítés, teendő, hogy ezen a nyáron nem tervezel hosszabb pihenést, vágyódó tekintettel gondolsz a majd valamikorra, amikor elmész pihenni.

Annyi a munka, és élvezed a pörgést, nem akarsz lemaradni semmiről, tervezed a következő nagy dobást, a következő "tanévet".

Mind a négy esetben van legalább egy hatalmas előnyöd: amíg a konkurencia nyaral és nem kap információt, addig Te itt vagy, közel az információhoz.

Zsolt, a társam, tegnap részt vett egy felnőttképzési konferencián. Az ott hallottakról részletesen ír a következő Informátorban. Miről is lesz szó?

1. A legis-legfontosabb: hogyan áll a készülő új felnőttképzési törvény előkészítése, mi várható, előzetes vélemények, tájékoztatás.
2. Frissítés a pályázatokkal kapcsolatban, különösen nyelvi és informatikai képzők készüljenek, ha még nyelvi és/vagy informatikai képzőként nem vagy akkreditált, itt az ideje belevágni. Információk a pályázatról az Informátorban.
3. Érdekesség: hogyan működik az olaszoknál a képzések támogatása, tanulságos, főleg a készülő új felnőttképzési törvény fényében.

 A következő Informátor megjelenik jövő szerdán, 2012. augusztus 1-én.

Kellemes szerdát kívánok, 

Pásztor Eszter
Országos Felnőttképzési és
Akkreditációs Szakértő
Következő Informátor megjelenik: 2012. augusztus 1-én