2014. október 2., csütörtök

Mikor van szükség egyáltalán a felnőttképzési engedélyre?Scientia potentia est, azaz a tudás hatalom, by Sir Francis Bacon.

A felnőttképzés új világára is érvényes Sir Francis Bacon kristálytiszta logikájú következtetése. A felnőttképzés új világában is érdemes tudnod, hogy melyek azok az esetek, amikor mindenképpen szükséged van engedélyre, és melyek azok az esetek, amikor mérlegelhetsz és dönthetsz. 

Özönlenek hozzám a kérdések, köszönöm a bizalmat. 

Apropó, tudod, ezen a héten kinyitottam a kapukat. 
Ezen a héten nem csak az Informátor PLUSZ és VIP tagoknak válaszolok felnőttképzési (pszichológiai tanácsadásban más az illetékes) kérdésekre, hanem minden kedves olvasómnak, aki betartja ezt a 3 egyszerű lépést: 
1. Személyenként 1 kérdés.
2. Max. 5 mondat. 
Nem biztos, hogy azonnal, mert rengeteg e-mail jön, de válaszolok. :-)

Szóval, hogy szavamat ne feledjem, özönlenek a kérdések és nagyon sok kérdés érinti azt a témát, hogy, és itt most egyszerűsítek: "egyáltalán kell nekem az engedély?"
Minden más esetben a Te döntésed. Persze, a hatósági képzések egy külön kaszt és ők most ki is kerültek a felnőttképzési törvény hatálya alól, de a lényeg, hogy a cikkben felsorolt eseteken kívül eldöntheted, engedélyezteted a képzést, vagy sem.

Addig is, sok tanfolyamot kívánok Neked, 


Pásztor Eszter 
Független Felnőttképzési Szakértő