2014. szeptember 4., csütörtök

Mi kerüljön bele?



A felnőttképzési szerződést, a kötelező pontokkal, tudod, minden résztvevővel kötnöd kell engedélyezett képzéseknél. Yeeeeahhh!

Lábjegyzet már az első bekezdésnél: ezt a posztot akkor is elolvasnám a helyedben, ha nem engedélyezett felnőttképzést csinálsz. "Sima" képzésnél is kötnék szerződést az ügyféllel, ez így tiszta. A mostani posztban taglalt dolgokat is beleraknám. Akkor is, ha nem engedélyezett a képzés. Csak szólok. :-)

Vissza az engedélyezett képzésekre.

Szóval, a felnőttképzési szerződésnél a pontok kötelezőek, attól eltérni nem lehet.
Amit most boncolgatni szeretnék az az, hogy józan parasztival is érdemes elgondolkodni a felnőttképzési szerződés pontjain.

A saját képző cégem felnőttképzési szerződése, amikor eladtam a céget, 5 oldalas volt, 8-as betűmérettel.8 évig vezettem saját felnőttképző céget, amely egyben nyelvvizsgahely is volt (most is az). Több ezer résztvevő, vizsgázó fordult meg az évek alatt. Ott láttam ám érdekes dolgokat.
8 éve adok felnőttképzési tanácsot. Az a leszűrt tapasztalatom, hogy mindig a való élet az, ami a végén kialakítja a felnőttképzési szerződést, a kötelező pontokon túl.

Mi az, amit nem hagynék ki a felnőttképzési szerződésből semmi szín alatt? És hozzáteszem, nem csak az ellenőrzések miatt. 



Sok tanfolyamot kívánok Neked,

Pásztor Eszter
Független Felnőttképzési Szakértő


Ui: nota bene, az Informátor tagság és a teljes dokumentumsablon csomag a felnőttképzési szerződéssel egyetemben heteken belül ismét elérhető lesz. Figyelj, mert akkor jársz majd jól, ha gyors leszel!