2013. július 9., kedd

Mit lehet tudni és mit nem az új felnőttképzési rendszerről?


Megszavazták az új felnőttképzési törvényt, erről többször tudósítottam Neked.

Húúúúúúúú, rengeteg levelet kaptam az elmúlt hetekben.
Voltak kedves, voltak rezignált, voltak kétségbeesett, voltak anyázó, voltak cinikus, voltak síró, voltak követelőző, voltak informatív, voltak segítő e-mailek.

És voltak a "na hát ez van, tanuljunk meg ebből levest főzni" jellegű e-mailek. Szerintem ez a legelőremutatóbb hozzáállás. Most már megtörtént. Megszavazták a felnőttképzési törvényt.

Hozzáteszem, hozott Neked az új felnőttképzési törvény nagyon jó dolgokat is, Rajtad áll, mit hozol ki belőle. Ki tudod hozni az új felnőttképzési törvényből azt, ami lehetőséget Neked ad? Rajtad áll! 

Erről is fog szólni a holnapi Informátor szám. Tudósítok egy felnőttképzési konferenciáról, ahol sok mindenről meg lehetett tudni, hogy még nem tudni. 
A másik, amiről írni fogok és ami fontosabb, hogy mit hoz majd Neked az új felnőttképzési törvény. Szigorúan az én, lankadatlanul optimista szemüvegemen keresztül. :-)

Ha 10 kezem lenne, az sem lenne elég, hogy megszámoljam, mennyi minden nem ismert a szeptember 1-től életbe lépő új engedélyezési rendszerről. Pölö: mennyi az annyi. Erről, hogy miért nem lehet tudni, mennyi az annyi, van egy teóriám, erről is olvashatsz az Informátorban.

Szóval zajlik az élet. Vágjunk bele, lássuk, milyen hozzávalókat ismerünk, miből főzünk szeptember 1-től. És lássuk azt is, milyen hozzávalókat nem ismerünk, mert ez is nagyon sok mindent el fog mondani. Találkozunk a holnapi Informátorban!


Kellemes keddet kívánok, 


Pásztor Eszter
Országos Felnőttképzési Szakértő
Legfrissebb Informátor megjelenése: 2013. 07. 10., azaz holnap. 
Ízelítőül: mit tudunk és mit nem tudunk arról, milyen világ lesz 2013. szeptember 1-től a felnőttképzésben