2013. március 8., péntek

3 hozzávaló, ami nélkül a felnőttképzési szerződésed a büntik melegágya


Felnőttképzési szerződés? Nem szexi és semmiképpen sem egzotikusan izgalmas. Figyu, a büntetétesek sem szoktak szexik és egzotikusan izgalmasak lenni.
A felnőttképzési szerződéssel kapcsolatban a mostaninál is komolyabb bünti tételek várhatóak ez év szeptember 1-től. Ugye, milyen jó, hogy időben szólok? :-)
Hogy segítsek Neked felkészülni, íme: 


3 hozzávaló a felnőttképzési szerződéshez:


1. hozzávaló a felnőttképzési szerződéshez:

A 2001. évi CI. felnőttképzési törvény 20. §-nak(2) bekezdésének MINDEN egyes pontját bele kell raknod. Akkor is, ha Rád, a képzésedre nem érvényes. Ha Rád nem érvényes az adott pont, akkor leírod mellé, hogy nem releváns, vagy ilyen nincs a képzésben. Ne felejstd ki a felnőttképzési szerződésekből a felnőttképzési szolgáltatás(oka)t se. Az Informátor dokumentumsablonos előfizetők pakkjában egy részletes felnőttképzési szerződést is találsz.


2. hozzávaló a felnőttképzési szerződéshez:

Felnőttképzésben minden tankötelezettségét teljesített résztvevővel meg kell kötnöd a felnőttképzési szerződést. Nincs mese, nincs magyarázkodás. Akkor is meg kell vele kötnöd a felnőttképzési szerződést, ha nem ő fizeti a révészt, oppardon, Téged, a képzőt.

3. hozzávaló a felnőttképzési szerződéshez: 

Legyen rajta, legalább az első oldalon a felnőttképzési nyilvántartási számod. Ha pedig akkreditált a program, a PL száma, ha akkreditált intézmény vagy, az AL számod. 

Remélem, tetszettek a hozzávalók, használd őket  egészséggel! :-) 

Kellemes hétvégét, 


Pásztor Eszter
Országos Felnőttképzési Szakértő
A legújabb Informátor megjelenése: 2013. március 20.