2010. december 17., péntek

Boldog pillanatok






A Karácsony mindent átsző, mindenhonnan a karácsony kopogtat, dől, berobban. Zseniális kereskedők voltak, akik kitalálták a karácsonyt, valamint a karácsonyi ajándékozást, mert bevallom, racionális embernek tartom magam, a karácsony egy kereskedelmi részlete alól évek óta nem bírom magam kivonni: a karácsonyi dekoráció. :))

Imádom. Minden évben beszerzek valamit, képtelen vagyok egyszerűen ellenállni a csillogó díszeknek, a girlandoknak, a különböző karácsonyi kütyüknek, a karácsonyi fényfüzéreknek. 2-3 hete folyamatosan díszítem a környezetem, eszméletlen jól néz ki, főleg, hogy "cat-proof", azaz macskabiztos dekort használok :). Mondjuk szó se róla, amikor kirakom a karácsonyfát, a díszekkel, nos, üzletiesen szólva: komoly kihívás úgy díszíteni a karifát, hogy a macskák ne úgy tekintsenek rá, mint egy hatalmas, csillogó macskajátékra, amellyel szabadon lehet pofozkodni. :))

Egyszóval: jön a karácsony, az év végi pihenés időszaka. Én is elvonulok most két hétre szabadságra, gondoltam, így karácsony előtt megköszönöm az akkreditáció közben átélt boldog pillanatokat.

Köszönöm Zsoltnak, társamnak, hogy nem csak a magánéletben, hanem a munkában is szeretetével, profizmusával, meglátásaival és kitartásával a szó legnemesebb, legvalódibb értelmében: a TÁRSAM.

Köszönöm a sok szép pillanatot az ügyfeleimnek, akikkel küzdelmes, fáradtságos, de mellette sikerélményekkel teli és igen, sokszor röhögésektől hangos napokat töltöttünk, köszönöm Nektek a bizalmat, a kitartást (mert az akkreditáció azért nem egyszerű küzdelem), a mosolyokat, a hitet és a profizmust!

Köszönöm Nektek, kedves olvasók a sok-sok kedves e-mailt, visszajelzést, jövőre is sok szép pillanatot és jó munkát kívánok Nektek.

És most kikapcs, viszlát januárban! :)