2016. június 2., csütörtök

Ingyenes felnőttképzési szerződés minta engedélyezett képzésekhez





Ha engedély előtt állsz, tudod, mi az engedélyezett tanfolyamok egyik legfontosabb, ha nem A legfontosabb papírja, szakszóval: dokumentuma?


A felnőttképzési szerződés. 


Kötött, hogy mit írsz bele, mert (FIGYELEM! Uncsi jogszabályveszély!) a 2013. évi LXXVII. felnőttképzési törvény betűről betűre megmondja, mit kötelező (hú, de nemszeretem szó) mindenképpen szabályoznod benne. Akkor is, ha nem találod életszerűnek a Te képzésedre, vagy az adott esetre nézve.

Több mint 200 helyszíni szemlével, népnyelven: ellenőrzéssel a hátam mögött mondom, hogy érdemes odafigyelned a tanfolyami papírokra.
Azon belül különös figyelmet érdemes szánnod a felnőttképzési szerződésre. Mindig az adott képzési programnak megfelelően szükséges megírnod és nagyon fontos, hogy egyezzen a haladási naplóval, jelenléti ívvel, tanúsítvánnyal.

Ezért én azt szoktam mondani, hogy érdemes a tanfolyami papírok elején egy csekklistát is vezetni. Egy csekklistát, hogy a tanfolyam végére minek kell meglennie. Ez a csekklista nem kötelező, de nagyon hasznos.

Ebben segít Neked:


Klikk ide, hogy le tudd tölteni az ingyenes felnőttképzési szerződés és
a BÓNUSZ felnőttképzési csekklista mintát!




Sok tanfolyamot kívánok Neked,


Pásztor Eszter