2014. május 22., csütörtök

Miben különbözik az akkreditációtól a felnőttképzési engedély?



Kicsi a világ. A hétvégén családi összejövetelen voltam. Az egyik unokatesóm kisfiának volt az első áldozása. Ősi protestáns famíliából származom anyai nagyanyám révén. Nagyapámnál van egy hívő katolikus ág. Néha ugratja egymást a két oldal. :-)

Szóval, a családi összeröffön jókat dumcsiztunk. Kiderült, hogy jogászként az unokatesóm szövegezte a 393/2013. (XI.12.) Korm. rendelet (az engedélyt és az ellenőrzéseket szabályozó rendelet) bizonyos részeit. Érdekeset beszélgettünk. A puncstorta finom volt.

Egyre többen gondolkodtok felnőttképzési engedélyben. Szoktam mondani ügyfeleimnek, annyi e-mailt kapok, hogy ki sem kell tennem a lábam a lakásból ahhoz, hogy tudjam, mi történik a felnőttképzésben. Kezd felébredni Csipkerózsika álmából a piac.


Miben más az engedély, mint az akkreditáció?
Katt ide a cikk folytatásáért.


Sok tanfolyamot kívánok Neked,


Pásztor Eszter
Független Felnőttképzési Szakértő
Ui: a felnőttképzési piac elkezdett felpezsdülni. Apropó, hozzáértők jelezték nekem, hamarosan készen lesznek az informatikai fejlesztések az Informátorban. Nem kell már sokáig várni és újra lehet csatlakozni az Informátor népes tagságához. Figyeld a híreket!